Induplati - O podjetju

O podjetju

Na kaj pomislimo ob imenu INDUPLATI?
Na svobodo in udobje bivanja. To sta načeli, ki že 87 let vodita Induplati pri razvoju in izdelavi izdelkov.
Vodilo podjetja Induplati, ki je bilo ustanovljeno leta 1923, je kakovost in uporabnost izdelkov, ki so plod dolgoletne tradicije, znanja in izkušenj.
Trenutno podjetje trži izdelke iz programa:

 • kamp oprema,
 • izdelava po meri kupca / po naročilu,
 • servisiranje.

Poleg redne proizvodnje podjetje Induplati veliko pozornost usmerja v izdelavo izdelkov po meri kupca. Pod blagovno znamko “Induplati” izdelujejo različne izdelke po vaših željah in vašem naročilu. Prav tako podjetje Induplati nudi servisiranje, čiščenje, predelavo ali dodelavo za vse vrste izdelkov. Kakovostne surovine so jamstvo za dolgo in brezskrbno uživanje z izdelki Induplati. Pri vsem tem podjetju koristijo dolgoletne izkušnje ter nenehno spremljanje modnih smernic.

Induplati d.d.
Podjetje Induplati d.d. se že vrsto let ukvarja z izdelavo, prodajo in servisiranjem oprema za kampiranje in prosti čas.
Kamping oprema, predvsem vsem dobro poznani predprostori Induplati, je tako pri nas, kot tudi v tujini sinonim kakovosti na tem področju. Nenazadnje lahko vsako poletje v kampih vidite nešteto predprostorov in šotorov naše blagovne znamke, med katerimi so nekateri stari že 10 let ali več.
Z razvojem in novo tehnologijo smo prenovili prodajni program in ga prilagodili novim zahtevam kupcev. Predprostori so tako še odpornejši, z več svetlobe in različnimi možnostmi nastavitve vhoda in oken. Trend šotorov gre v zadnjem času v manjše in lažje šotore, vseeno pa v našem prodajnem programu še vedno držimo nekaj tradicionalnih modelov, ki so nepogrešljivi na trgu.
Posebna veja naše dejavnosti je servisiranje opreme. Tako našo opremo, kot tudi opremo ostalih proizvajalcev, stranke preprosto pripeljejo do nas, kjer se potrudimo in jo poskušamo popraviti in obnoviti. Poleg rednega servisiranja ponujamo tudi druge možnosti, kot je na primer dodelava obstoječe opreme –dodana stranica, nadstrešek, pokrivalo oken, oziroma vse kar si kupec zaželi in je tudi možno narediti.

Induplati delimo na tri segmente:

1. IZDELAVA PO NAROČILU
 • šotori,
 • predprostori (baldahini),
 • izdelava šotorov in predprostorov po naročilu,
 • dodatki za predprostore (kuhinje, nadstreški, predelne stene),
 • oprema za kampiranje (omarice, obešalniki, vzglavniki, tkanine za dno, zavese, ograje, senčniki,...).
2. PRODAJA
 • prodajni center Induplati v Zg. Jaršah pri Domžalah,
 • mreža posrednikov po Sloveniji,
 • poleg prodaje izdelkov lastne proizvodnje imamo na zalogi tudi izdelke ali polizdelke ostalih proizvajalcev (ogrodja, klini, priključki, pohištvo in oprema,...).
3. SERVIS
 • popravila lastnih in tujih izdelkov,
 • dodelava, predelava lastnih in tujih izdelkov.

Z obstoječo tehnologijo, znanjem in dolgoletnimi izkušnjami smo sposobni narediti izdelke po naročilu, nenehno pa stremimo k novitetam in izboljšavam.
Dolgoletna tradicija, izkušnje, znanje, novosti in odlična skupina zaposlenih omogoča, da so naši kupci zadovoljni, da se vračajo in na ta način izkazujejo priznanje in zvestobo blagovni znamki Induplati.


© 2015 Induplati · Pogoji uporabe · Varovanje osebnih podatkov · Vse pravice pridržane